Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
MEER WETEN SLUITEN EN ACCEPTEREN

WORKSHOP MAPTIONNAIRE | DÉ ONLINE PUBLIEKSPARTICIPATIETOOL

Workshop Maptionnaire | dé online PublieksParticipatietool

 

Wat leer je?

Je leert het maximale uit de tool te halen. Wat kan het? Waarom zou je het gebruiken? Hoe werkt het? Hoe maak ik de vragen en hoe zet je de mogelijkheden optimaal in? Tijdens de workshop beginnen we met de basisprincipes en werken we in circa 3 uur toe naar de meer advanced onderwerpen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen mee kan komen en na afloop volwaardig met de tool aan de slag kan. Na de workshop ben je zelfstandig in staat een enquête op te zetten voor jouw project of opgave.

NB We houden de deelnemersgroep klein met maximaal 5 deelnemers per workshop. Daarmee borgen we de persoonlijke aandacht voor zowel tempo, begrip als oefening.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor professionals die in hun werkzaamheden te maken hebben met participatieprocessen en deze nu (ook) op een online wijze tot een groter succes willen maken. De workshop is geschikt voor iedereen die nog nooit met Maptionnaire heeft gewerkt of graag wat meer verdieping of een opfriscursus wil. Het beschikken over basis computervaardigheid is de enige voorwaarde.

WORKSHOP MAPTIONNAIRE | DÉ ONLINE PUBLIEKSPARTICIPATIETOOL

Wanneer?

Zolang Corona-maatregelen nog voor velen beperkingen in het reizen met zich meebrengen, bieden we de workshops online aan. Dit heeft als voordeel dat iedereen vanuit huis of toch kantoor mee kan doen. Dat maakt het plannen wellicht eenvoudiger.

Voor de zomervakanties ingaan heb je nog de keuze uit de volgende optie:

  1. Donderdag 9 juli van 13:00 - 16:00

Wat kost het?

De workshop wordt aangeboden als open-inschrijving. Dit houdt in dat je een van de maximaal 5 deelnemers per workshop bent.

Wil je een workshop exclusief voor jouw organisatie, dan kan dat. Voor de online versie geldt ook hier maximaal 5 deelnemers. We kunnen de workshop ook on-site verzorgen, dan is het maximum aantal deelnemers 8. De kosten:  

  • Individuele deelname aan de online workshop kost € 195,-
  • De exclusieve online workshop voor een organisatie kost € 595,-
  • Een on-site workshop kost € 850,- (planning in overleg)

(alle bedragen zijn exclusief BTW - facturatie vooraf - betaaltermijn 14 dagen)

Aanmelden

Heb je vragen? Neem contact met ons op en we beantwoorden ze graag!

Meteen aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in middels de onderstaande knop.

Aanmelden online workshop Maptionnaire