Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
MEER WETEN SLUITEN EN ACCEPTEREN

Komende events

Eerdere events

SMARTICIPATIE INSPIRATIESESSIE

Kennis en ervaring delen inspireert. Smarticipatie faciliteert dit graag in het werkveld van PublieksParticipatie. Dat is op 9 oktober maar weer gebleken. Op het allereerste Smarticipatie event ontmoetten we omgevingsmanagers, planologen, projectleiders, architecten, gebiedsregisseurs, wijkmanagers, communicatieadviseurs en andere professionals die in hun dagelijkse praktijk participatie processen inrichten.
LEES MEER

9 oktober 2019

Publieks Participatie event

Omgevingswet & Participatie; Luisteren, samenwerken, helpen, ideeën uitwisselen, samen problemen oplossen en vooral kansen benutten. Helpen slimme tools en technieken? Maakt locatiegebonden informatie en visualisatie-innovatie het verschil? Deskundigen vanuit het werkveld laten best-practices zien
LEES MEER

5 juli 2018

Maptionnaire inspiratie(mid)dag

Maptionnaire is hét locatie-gebonden enquête platform. Wereldwijd ingezet en inmiddels zijn er ook in Nederland mooie en interessante 'projecten' gerealiseerd. De Omgevingswet stimuleert participatie en dat leidt tot toenemende belangstelling voor onze services. Maptionnaire is dan ook dé locatie-gebonden tool voor het creëren van draagvlak en het vergroten van betrokkenheid van burgers bij projecten in de leefomgeving en openbare ruimte. De groep actieve Maptionnaire gebruikers groeit en de kennis en ervaring willen we graag delen.
LEES MEER

7 december 2017