Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
MEER WETEN SLUITEN EN ACCEPTEREN

FACILITEREN

Smarticipatie faciliteert bijeenkomsten voor belanghebbenden. Bij deze bijeenkomsten creëren wij dialoog met onze MapTable(s). Met de MapTable wordt het proces digitaal vastgelegd en kunnen digitale hulpbronnen zoals kaartlagen eenvoudig geraadpleegd worden. Ook voor evenementen faciliteren wij onze MapTable(s).

 

DIENSTEN

Smarticipatie diensten richten zich op het bieden van ondersteuning voor uw participatietraject. Enkele voorbeelden van deze diensten zijn: 

- Het bieden van ondersteuning bij het maken van uw Maptionnaire enquête

- Het aanleveren van bijbehorend GIS kaartmateriaal

- Consultancy (op locatie)

- Het realiseren van een heldere terugkoppeling na aanleiding van uw participatietraject middels een dashboard of een StoryMap

WORKSHOPS

Tijdens de Maptionnaire workshop leren wij uw werknemers de ins en outs van Maptionnaire. Aan het einde van de workshop zijn uw werknemers ervaren genoeg om zelf krachtige Maptionnaire enquêtes te bouwen.

Workshops nemen in zijn geheel circa drie à vier uur in beslag. De workshop zal gehouden worden op locatie naar keuze. 

INSPIREREN

Van bewonersavonden tot Inspiratiesessies: Smarticipatie staat voor het inspireren van betrokkenen. Onder het motto 'delen is creëren' van moederbedrijf Ruimteschepper organiseert Smarticipatie verschillende initiatieven om participatie op de kaart te zetten. Verschillende mensen een podium geven om hun mening te uiten is van uiterst belang binnen het participatieproces. Het faciliteren van deze bijeenkomsten doen wij gericht op zowel de burger áls de professional

Op de Smarticipatie Inspiratiesessies spreken verschillende organisaties over de laatste trends, ontwikkelingen of bevindingen rondom hun participatieprocessen.

Nieuwsgierig geworden? De Inspiratiesessies zijn gratis bij te wonen! Meer informatie hierover is te vinden op de events pagina.