Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
MEER WETEN SLUITEN EN ACCEPTEREN

DIENSTEN

Smarticipatie diensten richten zich op het bieden van ondersteuning voor uw participatietraject. Enkele voorbeelden van deze diensten zijn: 

- Het bieden van ondersteuning bij het maken van uw Maptionnaire enquête

- Het aanleveren van bijbehorend GIS kaartmateriaal

- Consultancy (op locatie)

- Het realiseren van een heldere terugkoppeling na aanleiding van uw participatietraject middels een dashboard of een StoryMap

WORKSHOPS

Tijdens de Maptionnaire workshop leren wij uw werknemers de ins en outs van Maptionnaire. Aan het einde van de workshop zijn uw werknemers ervaren genoeg om zelf krachtige Maptionnaire enquêtes te bouwen.

Workshops nemen in zijn geheel circa drie à vier uur in beslag. De workshop zal gehouden worden op locatie naar keuze. 

BETREKKEN

Één van de krachten van online participatie is de omvang van de potentiële doelgroep. Terwijl je tijdens een bewonersavond tientallen of hooguit honderden mensen betrekt, kun je online met gemak een tienvoud hiervan bereiken. Hoe je social media hiervoor optimaal kan inzetten, weten de experts van SocialMediaMen als de beste.

Samen online succes behalen, dat is het motto van SMM. Online marketing, campagnes, bewustzijn creëren en respons genereren. Om je doelgroep te bereiken, moet je ze eerst weten te vinden. Met de juiste aanpak bereik je ook de doorgaans lastiger te bereiken doelgroep. Want hoeveel jeugd en jonge ouders zie je tijdens een inwonersbijeenkomst? Niet veel. Bij SMM spreken ze de taal van de verschillende doelgroepen. Zo kan een participatietraject verrijkt worden met meer en gevarieerde responsdata. Online tools zoals Maptionnaire zijn eenvoudig via social media te delen en kunnen daarom optimaal profiteren van een effectieve campagne.

Ook een grotere en gevarieerde doelgroep bereiken? Neem contact met ons op voor meer informatie!

FACILITEREN

Smarticipatie faciliteert bijeenkomsten voor belanghebbenden. Bij deze bijeenkomsten creëren wij dialoog met onze MapTable(s). Met de MapTable wordt het proces digitaal vastgelegd en kunnen digitale hulpbronnen zoals kaartlagen eenvoudig geraadpleegd worden. Ook voor evenementen faciliteren wij onze MapTable(s).

 

INSPIREREN

Van bewonersavonden tot Inspiratiesessies: Smarticipatie staat voor het inspireren van betrokkenen. Onder het motto 'delen is creëren' van moederbedrijf Ruimteschepper organiseert Smarticipatie verschillende initiatieven om participatie op de kaart te zetten. Verschillende mensen een podium geven om hun mening te uiten is van uiterst belang binnen het participatieproces. Het faciliteren van deze bijeenkomsten doen wij gericht op zowel de burger áls de professional

Op de Smarticipatie Inspiratiesessies spreken verschillende organisaties over de laatste trends, ontwikkelingen of bevindingen rondom hun participatieprocessen.

Nieuwsgierig geworden? De Inspiratiesessies zijn gratis bij te wonen! Meer informatie hierover is te vinden op de events pagina.