Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
MEER WETEN SLUITEN EN ACCEPTEREN

MAPTIONNAIRE

Één kaart zegt meer dan duizend woorden. Het is een cliché van de bovenste plank, maar daarmee niet minder waar. Het visueel maken van informatie op de kaart is tegenwoordig dé manier van communiceren. Maptionnaire is ontwikkeld met als doel om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij hun fysieke leefomgeving. De digitale kaart is hierbij de basis. Maptionnaire is dé online participatietool waarmee ideeën en belevingen op de kaart kunnen worden gezet.

DAGEN.APP

De Data Generation Application, kortweg Dagen.App, heeft de functionaliteit om (enquête-)data als een interactief dashboard te tonen. Met behulp van dit dashboard zijn de resultaten van bijvoorbeeld Maptionnaire voor iedereen (professional én burger) transparant inzichtelijk. Alle responsdata kan worden weergegeven als grafieken en het is mogelijk om gegevens te filteren op basis van antwoorden of op basis van een locatie.

MAPTABLE

De MapTable kan voor uiteenlopende projecten worden ingezet. Denk aan evenementen, bewonersavonden, presentaties, cursussen en ga zo maar door. Met een MapTable krijgt iedereen de mogelijkheid om op een slimme en innovatieve manier te werk te gaan. Het nodigt uit om met elkaar in dialoog te gaan en geeft iedereen de mogelijkheid om zijn of haar stem te laten horen!